ΣΕΒΤ

Ο ΣΕΒΤ είναι από το 1978 το επίσημο όργανο εκπροσώπησης των κοινών θέσεων και απόψεων της Ελληνικής Βιομηχανίας Τροφίμων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέλη του είναι Κλαδικοί Σύνδεσμοι, αλλά και ατομικά πολλές επιχειρήσεις του Κλάδου των Τροφίμων. Αποστολή του, ως φορέα, που εκπροσωπεί την οργανωμένη Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών και εκφράζει τη σύγχρονη επιχείρηση, είναι η ανάπτυξη και διατήρηση ενός περιβάλλοντος ευνοϊκού για τον κλάδο και ελκυστικού για τις επενδύσεις μέσα στο οποίο όλες οι επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, ανεξαρτήτως του μεγέθους τους, μπορούν να αναπτυχθούν και να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών και της κοινωνίας, ενώ ταυτόχρονα ανταγωνίζονται αποτελεσματικά με σκοπό τη βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη στην Ευρώπη.

 

Το έργο του ΣΕΒΤ στηρίζεται σε ορθές επιστημονικές έρευνες, αξιόπιστη διαχείριση δεδομένων και αποτελεσματική επικοινωνία. Ο ΣΕΒΤ προάγει τις κοινές θέσεις και απόψεις των Μελών του θέτοντας στην πρώτη θέση την ασφάλεια των τροφίμων, την ποιότητα, τη διατροφή και υγιεινή διαβίωση, την ανταγωνιστικότητα, την έρευνα και ανάπτυξη, την καινοτομία και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Στην αποστολή του αυτή και σε συνεργασία με τα Μέλη του επιδιώκει να βελτιώσει την αντιπροσωπευτικότητα του κλάδου τροφίμων και ποτών ενώ παράλληλα ενισχύει και προάγει τις πολιτιστικές και κοινωνικές αξίες του.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Λεωφ. Κηφησίας 340

T.K.: 154 51, Ν. Ψυχικό

ΤΗΛ: 210 6711177, 210 6723215, 210 6754835

FAX:  210 6711.080 

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

URL: http://www.sevt.gr

Το έργο υλοποιείται σε Ελλάδα & Ιταλία.

Στόχος

Κύριος στόχος του έργου FOODPRINT LIFE, είναι ο προσδιορισμός, η ποσοτικοποίηση και εφαρμογή μέτρων μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα κατά μήκος της αλυσίδας παραγωγής και εφοδιασμού, στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων και πιο συγκεκριμένα στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής και των αλεύρων παράλληλα με την αύξηση της ανταγωνιστικότητας μέσω της ανάπτυξης ενός καινοτόμου λογισμικού εργαλείου. 

LIFE13 ENV/GR/000958

Εγγραφή στο Newsletter

Τελευταία τροποποίηση

  • Σάββατο 18 Μαΐου 2019, 16:20:51.