AKTINA A.E.

Η ΑΚΤΙΝΑ ιδρύθηκε το 1995 με στόχο να αποτελέσει συνεργάτη και σύμμαχο του επαγγελματία ζαχαροπλάστη και αρτοποιού, προσφέροντάς του μια συνεχώς διευρυνόμενη ποικιλία από ποιοτικά προϊόντα. Στο πέρασμα των χρόνων, η ΑΚΤΙΝΑ κατάφερε να αναγνωριστεί ως κορυφαία εταιρία στον τομέα της και να γίνει ο κύριος προμηθευτής ζαχαροπλαστείων, αρτοποιείων, βιομηχανιών, μικρών παραγωγών, ξενοδοχείων, εστιατορίων και προμηθευτές catering. Η ΑΚΤΙΝΑ έχει ισχυρή παρουσία στην κατηγορία της σοκολάτας, της κουβερτούρας και της συνθετικής σοκολάτας. Διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά από πραλίνες, σιρόπια παγωτού, ροφήματα, μείγματα ζαχαροπλαστικής, επιδόρπια, κρέμες ζαχαροπλαστικής, επικαλύψεις για διακόσμηση γλυκών, προϊόντα για στήριξη ζαχαροπλαστικών δημιουργιών και πρώτες ύλες. Τα προϊόντα πωλούνται με την επωνυμία ΑΚΤΙΝΑ, αλλά υπάρχουν πολλά προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Η AKTINA προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής και σταθερής ποιότητας και δεσμεύεται στη χρήση πρώτης τάξεως πρώτων υλών σε κάθε προϊόν, εξασφαλίζοντας τον ποιοτικό έλεγχο καθ' όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Η πλειοψηφία των προϊόντων παράγεται στην Ελλάδα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα της διεθνούς βιομηχανίας τροφίμων. Η AKTINA είναι πιστοποιημένη και εφαρμόζει ISO 9001: 2008. Η AKTINA εργάζεται σε στενή συνεργασία με τους πελάτες της προσφέροντας διαρκή υποστήριξη και εξατομικευμένες υπηρεσίες. Οι ανάγκες των πελατών ανιχνεύονται και πραγματοποιείται μια διαρκής διαδικασία ανάπτυξης με νέα προϊόντα, τόσο στις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες όσο και σε νέες.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

ΑΚΤΙΝΑ Α.Ε.

Διεύθυνση: Πάππου 21 Περιστέρι / Αθήνα 

Τ.Κ. 104 42

Τηλ.: 210 5122410-12

Fax: 210 5140607

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.aktinafoods.com

Το έργο υλοποιείται σε Ελλάδα & Ιταλία.

Στόχος

Κύριος στόχος του έργου FOODPRINT LIFE, είναι ο προσδιορισμός, η ποσοτικοποίηση και εφαρμογή μέτρων μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα κατά μήκος της αλυσίδας παραγωγής και εφοδιασμού, στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων και πιο συγκεκριμένα στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής και των αλεύρων παράλληλα με την αύξηση της ανταγωνιστικότητας μέσω της ανάπτυξης ενός καινοτόμου λογισμικού εργαλείου. 

LIFE13 ENV/GR/000958

Εγγραφή στο Newsletter

Τελευταία τροποποίηση

  • Σάββατο 18 Μαΐου 2019, 16:20:51.