ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ- ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ Α.Ε.

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ ΑΕ ιδρύθηκε το 1958.Βρίσκεται από το 1996 στη βιομηχανική ζώνη Βασιλικών, περίπου 25 χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη. Η εταιρία προσφέρει υπηρεσίες στον τομέα της διανομής προϊόντων, δραστηριοποιούμενη κυρίως στην περιοχή της Μακεδονίας. Η ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ διανέμει τα προϊόντα των πιο γνωστών εμπορικών επωνυμιών στην Ελλάδα όπως οι: ΓΙΩΤΗΣ, PROCTER & GAMBLE, SARA LEE, MARS, ARLA, 3M, BIC. SOFTEX, BOLTON, MINERVA, EUREKA, και πολλές άλλες. Η εταιρία προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για σούπερ μάρκετ, καταστήματα λιανικής, καφετέριες κι εστιατόρια. Η διανομή μπορεί να γίνεται σε μεγάλες ποσότητες χωρίς κανένα πρόβλημα χάρη στον απευθείας ανεφοδιασμό από τον παραγωγό. Επιπλέον, η ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ ΑΕ είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες κατάψυξης στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της διασφαλίζοντας την άριστη κατάσταση των προϊόντων. Η εταιρία είναι πιστοποιημένη με ISO 22000 και 9001. Οι 70 εργαζόμενοί της διακρίνονται για τη λειτουργική και τεχνική τους αρτιότητα που συνδυάζεται με την πρακτική εμπειρία, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική και επαγγελματική εξυπηρέτηση για τους πελάτες της.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ Α.Ε 

Διεύθυνση:  ΤΕΡΜΑ ΛΕΙΒΑΔΙΟΥ - ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τ.Κ:  570 06

ΤΗΛ:  23960 23602, 23624

FAX: 23960 23661

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ttp://www.kontzoglou.gr

Το έργο υλοποιείται σε Ελλάδα & Ιταλία.

Στόχος

Κύριος στόχος του έργου FOODPRINT LIFE, είναι ο προσδιορισμός, η ποσοτικοποίηση και εφαρμογή μέτρων μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα κατά μήκος της αλυσίδας παραγωγής και εφοδιασμού, στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων και πιο συγκεκριμένα στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής και των αλεύρων παράλληλα με την αύξηση της ανταγωνιστικότητας μέσω της ανάπτυξης ενός καινοτόμου λογισμικού εργαλείου. 

LIFE13 ENV/GR/000958

Εγγραφή στο Newsletter

Τελευταία τροποποίηση

  • Σάββατο 18 Μαΐου 2019, 16:20:51.